HOGYAN LEHETSÉGES A RITKA HAJ DÚSÍTÁSA

PILLANATOK ALATT (30MP)

PROFESSZIONÁLIS HAJDÚSÍTÓ TERMÉK
Változtasd Meg Az Életed Még Ma!

HOGYAN MŰKÖDIK A GETTIK?

Alkalmazd a GETTIK terméket a flakon megrázásával a ritka felületek felett, ahol szeretnéd elérni a sűrűbb hatást (ahogy a videón látod balra). Az elektrosztatikus energiának köszönhetően a mikroszálak ezrei megtapadnak a hajon és sűrűvé, vastaggá változtatják azt. Pillanatokon belül nem fogsz hinni  a szemednek.

A kopaszodó területek eltűnnek. A GETTIK mikroszálak megkapaszkodnak a hajszálakon egész nap, sőt még éjszaka is, amíg alszol. A GETTIK termék teljesen kompatibilis minden gyógyszerrel, amit használsz, sőt javasolt mint kiegészítő termék hajbeültetés után.

A RITKA HAJ AZONNALI DÚSÍTÁSA
VÁLTOZTASD MEG A KÜLSŐD / VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETED

A TERMÉSZETES HAJ MIKROSZÁLAK PÁR MÁSODPERC ALATT DÚSÍTJÁK A HAJAD.

A GETTIK természetes haj mikroszálak egy áttörést jelentő termék a kopaszodó emberek számára. A mikroszálak csak természetes alapanyagokból készülnek, ezért  a GETTIK biztonságos a legérzékenyebb fejbőr esetén is.  Éppen olyan, mint a saját hajad. A mikroszálak elektrosztatikus energiával rendelkeznek, hogy kialakuljon a legtökéletesebb rögzítés a ritka hajhoz. Nem tartalmaz semmilyen káros kémiai anyagot, sem adalékanyagot.

Próbáld ki a 100% természetes GETTIK haj mikroszálakat, melyek drámaian megváltoztatják a külsőd pár másodperc alatt. Ezek a természetes haj mikroszálak megtapadnak a leggyengébb hajszálakon is és erőssé, vastaggá teszik azokat. Alkalmazd a GETTIK terméket és nyerd vissza az önbizalmad, a szép, sűrű hajat, amikor csak akarod.


image4

image11

SEMMIT SEM KOCKÁZTATSZ / NYERD VISSZA A HAJAD, VAGY VISSZAKAPOD A PÉNZED
60 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA


image5
MIÉRT A GETTIK

 

TERMÉSZETES HATÁS

 

Mindig a természetes hátas a legfontosabb. A GETTIK képes erre! Még pár centiméterről  is lehetetlen észrevenni  a haj mikroszálakat.

 

 

BIZTONSÁG

 

A GETTIK mikroszál természetes összetevőkből áll, gyengéd a hajadhoz és a fejbőrödhöz. Amennyiben a hajad ritka, veszít sűrűségéből és nem akarod hogy a helyzet egyre rosszabb legyen, biztonságos és természetes termékeket kell használnod, amilyen a GETTIK is.

 

 

ELLENÁLLÓKÉPESSÉG

 

A speciális összetevőinek köszönhetően a GETTIK haj mikroszálak ellentétben más termékekkel ellentétes töltésű elektrosztatikus energiával rendelkeznek, éppen mint a saját hajad, ennek köszönhetően tökéletesen tartanak a hajszálakon. Szél, eső, izzadtság sem mossa le őket.

 

Sűrű hajat szeretnék…
PRÓBÁLD KI A PROFESSZIONÁLIS HAJDÚSÍTÓ TERMÉKET RIZIKÓ NÉLKÜL.
60 napos pénz visszafizetési garancia kérdések nélkül.
A GETTIK ÜGYFELEI MONDTÁK
Nem számít hogy férfi vagy nő vagy, Te is érezheted a magabiztosságot.

image6

image7

image8

image9

image10

NATHAN DOE
JENIFER (alopecia)

A legjobb termék a világon, ma már nem tudom elképzelni mihez kezdenék nélküle..

NATHAN DOE
NATHAN, (kopaszodó homlok)

Úgy hívom „Flakonba zárt csoda“ Mivel csak pár pillanat és újra visszakaptam a hajam.

KATHY DOE
TINNY (vékony nyomvonal a hajban)

A GETTIK hihetetlen, a hátasa természetes és én boldog vagyok, hogy társaságban nem kell a ritka hajamra gondolnom. Köszönöm.

MICHELLE DOE
MICHELLE (vékonyszálú haj)

Köszönöm ezt a terméket. Újra csinosnak és magabiztosnak érzem magam.

DANIEL DOE
DANIEL (Alopecia)

Nem hittem a szememnek, amikor először kipróbáltam a GETTIK terméket, hosszú idő után végre egy tökéletes termék. U.I: minden nap használom.

Sűrű hajat szeretnék

 

Copyright 2014 – 2015 GETTIK.COM – All Rights Reserved