Nyilatkozat

Ha további információra lenne szüksége vagy ha kérdései támadnának a felelősség kiiktatásával a weboldalainkon kapcsolatban, a [email protected] e-mail cím keresztül léphet velünk kapcsolatba.

Az összes www.gettik.hu weboldalon található információ jóhiszeműen van közzétéve és kizárólag csak általános információs célokból.

A GETTIK nem nyújt semmiféle garanciát ezen információk teljességéért, megbízhatóságáért és pontosságukért.

Bármilyen lépés vagy tevékenység, amelyet ezen weboldalon (GETTIK) közzétett információ alapján tesz meg, kizárólag az Ön felelősségére tartozik.

A GETTIK nem felel semmiféle vesztességekért vagy károkért, amelyek a weboldalunk használatával függenek össze.

A weboldalunkról hiperhivatkozások követésével más weboldalakat látogathat meg. Annak ellenére, hogy igyekszünk minőségi hivatkozásokat nyújtani kizárólag csak hasznos és erkölcsi weboldalakra, nem tudjuk szabályozni ezen weboldalak természetét és tartalmát. Ezek a linkek más weboldalakra nem jelentenek ajánlást az egész tartalomra, amely az említett weboldalon megtalálható. A weboldalak tulajdonosai és tartalma előző figyelmeztetés nélkül is megváltozhat és előfordulhat még mielőtt alkalmunk lenne a hibás hiperhivatkozásokat eltávolítani.

Ne felejtse, hogy miután elhagyja a mi weboldalunkat a többi weboldalnak eltérő adatkezelési alapelvei és feltételei lehetnek, amelyeket mi nem tudunk befolyásolni.

Bármilyen tevékenységbe való bekapcsolódás előtt vagy bármilyen adatnyújtás előtt ne felejtsen el megismerkedni az adott weboldal adatkezelési alapelveivel és szerződési feltételeivel.

Beleegyezés

Weboldalunk használatával beleegyezik a felelősség elutasításáról szóló nyilatkozatunkkal és egyetért ezen nyilatkozat feltételeivel.

Frissítés

Ha frissítjük, kiegészítjük vagy bárhogyan megváltoztatjuk ezt a dokumentumot, az új változások itt jelentősen megjelennek.