KISZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Kiszállítás

 

A megrendelés megerősítése után az információk néhány percen belül automatikusan el lesznek küldve a központi raktárba. 

A termékeket ez után gondosan becsomagolják, hogy szállítás közben semmilyen módon ne sérüljenek meg. Ezután átadják őket a futárcégnek, amely néhány napon belül eljuttatja Önhöz a csomagot. 

Fizetés

  1. Online fizetés

 

Az online fizetéseket a ComGate fizetési átjáró biztosítja számunkra. A szolgáltató, a ComGate Payments, a.s., engedéllyel rendelkező fizetési intézmény, amely a Cseh Nemzeti Bank felügyelete alatt működik. A fizetési átjárón keresztül teljesített fizetések teljes biztonságban vannak, és minden információ titkosítva van. 

  • Kártyás fizetés 

 

Az online fizetés leggyorsabb módja. A ComGate fizetési átjáró felületén adja meg a kártya számát, az érvényesség dátumát és a CVC kódot háromjegyű számot, amely a kártya hátoldalán az aláírási sávban található. Mindent a 3D Secure szabvány biztosít, így valószínűleg meg kell adnia egy számkódot, amelyet SMS-ben kap a bankjától. 

Kapcsolat:   

ComGate Payments, a.s. 

Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové 

E-mail: [email protected] 

Tel:  +420 228 224 267 

  1. Utánvétes fizetés

Az áru díját kiszállításkor fizeti a futárnak. Nem fizet semmit előre. Fizethet a futárnak készpénzben vagy kártyával – ha a futár, fizetési terminállal rendelkezik.  

 

A kosarad
0