Kérdések
Oldal kiválasztása
DHT hormon és hatása a hajhullásra

DHT hormon és hatása a hajhullásra

A dihidrotesztoszteron (DHT) a serdülőkorban kulcsfontosságú hormon a férfiaknál, és felelős az arc és a test szőrzetének növekedéséért. A DHT szintén gyakori oka a hajtüszők zsugorodásának a fejbőrön a későbbi életkorban, ami a kopaszodás első szakaszaihoz vezet. Bővebben a cikkben.

Seborrhea

Seborrhea

A seborrheás dermatitisz vagy a seborrhea olyan betegség, amely vörös, viszkető kiütéseket okoz a fejbőrön. Erről a gyulladásos megbetegedésről itt olvashat bővebben.

Finasteride

Finasteride

A finasteride egy szintetikusan kifejlesztett anyag – az FDA (Food & Drug Administration) által jóváhagyott gyógykészítmény. Az 5 alfa reduktáz enzimet blokkolja le, így kevesebb dihidrotesztoszteron termelődik a fejbőrben és csökken a szőrtüszőkre gyakorolt romboló hatása. Finasteride – egy szintetikus antiandrogén hatású készítmény, amellyel a férfi hajhullást kezelik.

Minoxidil

Minoxidil

A minoxidil az egyik leghatékonyabb termék a haj növekedésének elősegítésére. A minoxidilt (Rogaine) véletlenül fedezték fel a magas vérnyomás elleni gyógyszer kifejlesztése során. Valójában a hajhullás lassulását és leállását figyelték meg a tesztelés során mellékhatásként. Bővebben a cikkben.

Hajbeültetés | Jó ez nekem? Folyamat és ár

Hajbeültetés | Jó ez nekem? Folyamat és ár

Belenézett a tükörbe és azt vette észre, hogy a haja hullani kezdett? Ne féljen! T= rá lehetőség, hogy visszanyerje a haj növekedését, és az egyik a hajbeültetés. Ha n Ön is hajhullással küzd, ez a cikk önnek szól! Természetesen nem szezonális hajhullásra, vagy csak...

0
  0
  A kosár
  Jelenleg üres a bevásárlókosárvisszatér a vásárláshoz
   Calculate Shipping
   Apply Coupon